OSIGURANA I OPREMA ZA POLAZNICE

Sutra počinje besplatni Mini-Volleyball kamp za djevojčice

Besplatni Mini-Volleyball kamp za djevojčice iz osnovnih škola sa područja općine Centar pod nazivom „Igraj se na Hastahani" počinje sutra u 17,30 sati na lokalitetu parka Hastahana.

Kamp, prvi ove vrste u našoj državi, organiziran je u saradnji Škole odbojke VB iz Sarajeva, filijale višestrukog svjetskog evropskog i turskog prvaka VakıfBank Sport Klub i Općine Centar. Kamp se održava na lokaciji Hastahane u periodu od 24. do 27. juna ove godine.

 

Priliku za učešće na ovom kampu imaju djevojčice od prvog do petog razreda osnovnih škola sa područja općine Centar, a tokom kampa u radu sa profesionalnim trenerima imat će priliku da upoznaju osnove odbojke, ali i da se generalno upoznaju sa sportom, načinom funkcionisanja i ponašanja u grupi, pa ovaj kamp pored sportskog ima i obrazovno-odgojni karakter.

 

Svi učesnici kampa će uz priliku da besplatno uče o osnovama odbojke, dobiti i gratis opremu za kamp, pa smo sigurni da je ovo sjajna prilika da naša djeca provedu par dana uz sport na otvorenom.

 

Pozivamo sve zainteresirane djevojčice od prvog do petog razreda osnovnih škola sa područja općine Centar da dođu sutra u park Hastahana i budu dio pozitivne sportske priče.

Više informacija moguće je dobiti putem e-maila: besplatnikampsarajevo@gmail.com