Evropska kuća kulture i nacionalnih manjina

Iznajmljivanje višenamjenskog prostora u Evropskoj kući kulture i nacionalnih manjina

Dobrodošli u Evropsku kuću kulture i nacionalnih manjina, istaknutu instituciju smještenu u srcu Sarajeva, na adresi Patriotske Lige .

Naš višenamjenski prostor nudi idealnu platformu za organizaciju kulturnih, humanitarnih, naučnih, sportskih manifestacija i javnih događaja, kao i za poticanje poduzetništva i aktivizma mladih. Uz podršku općine Centar Sarajevo, Grada Sarajeva, Federacije Bosne i Hercegovine i države Bosne i Hercegovine, te uz ostvarivanje namjenskih finansijskih sredstava, osiguravamo upravljanje, održavanje, zaštitu i očuvanje naših objekata.

U prizemlju objekta, naš multifunkcionalni prostor prostire se na površini od 234,27 m², pružajući raznovrsne mogućnosti za vaše događaje. 

Ukoliko se prizemlje i sprat iznajmljuju različitim zakupcima u istom periodu, cijene se umanjuju za 30%, pružajući dodatnu pogodnost našim klijentima.

Evropska Kuća Kulture i Nacionalnih Manjina predstavlja središte kulturne raznolikosti i aktivizma u Sarajevu. Naš višenamjenski prostor idealan je za različite vrste događaja i manifestacija, te pruža potrebnu infrastrukturu za njihov uspješan i inspirativan tok.

 

Dokument
683 Katalog Evropska kuća kulture i nacionalnih manjina
709 Obrazac [EXP-01] - Korištenje eksternih prostorija Općine Centar
610 Pravilnik o uslovima i postupku iznajmljivanja prostora i opreme u objektima Općine Centar
709 Zahtjev za dostavu fakture putem elektronske pošte (pravna lica)
709 Zahtjev za dostavu fakture putem elektronske pošte (fizičk lica)