POKRENUTA NOVA PROCEDURA JAVNE NABAVKE

Nabavka i postavljanje video nadzora na području MZ „Crni vrh-Gorica“

Odsjek za javne nabavke Općine Centar je u ime općinske Službe za lokalno-ekonomski razvoj i mjesnu samoupravu pokrenuo novu proceduru javne nabavke.
Nabavka i postavljanje video nadzora na području MZ „Crni vrh-Gorica“

Javni poziv je na portalu javnih nabavki objavljen 22. marta 2023. godine kao konkurentski zahtjev za dostavu ponuda nabavke i postavljanje video nadzora na području mjesne zajednice „Crni Vrh – Gorica“. Zainteresovani ponuđači svoje ponude mogu dostavljati do 4. aprila ove godine kada je i planirano javno otvaranje pristiglih ponuda. Navedena obavještenja o nabavci su objavljena na portalu javnih nabavki: https://www.ejn.gov.ba. 

Svi zainteresovani u rubrici „Pretraga obavještenja“, mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za navedeni javni poziv, dok samo registrovani korisnici mogu predati tendersku dokumentaciju.

 

Pomenuta procedura javnih nabavki je pokrenuta u okviru projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“, u kojem učestvuje i Općina Centar, a zajednički finansiraju vlade Švicarske i Švedske, a provodi UNDP BiH. Projekat je usmjeren na jačanje uloge mjesnih zajednica kako bi povećale odziv građana, njihovu participaciju, kao i socijalnu inkluziju u procesima lokalnog razvoja i uključuje 200 mjesnih zajednica iz 41 jedinice lokalne samouprave iz cijele Bosne i Hercegovine.

 

28.03.2024.
ŽRTVE USTAŠKOG TERORA
Obilježena godišnjica smaknuća 55 antifašista
28.03.2024.
U PREPUNOJ VELIKOJ SALI OPĆINE CENTAR
Održana prva javna rasprava o Nacrtu urbanističkog plana Centar
28.03.2024.
U ZNAK SJEĆANJA NA UBIJENE SUGRAĐANE STAZOM SJEĆANJA 11541...
Nove lokacije za prikupljanje stare obuće u Centru
Više vijesti