U OKVIRU JAVNOG POZIVA ZA PREDAJU PROJEKATA ZA MLADE

Poziv na treći mentorski sastanak

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2 u saradnji sa Općinom Centar Sarajevo objavljuje poziv za organizacije civilnog društva za učešće na trećem mentorskom sastanku.
Poziv na treći mentorski sastanak

Sastanak je prilika za organizacije civilnog društva da sa mentorom javno prodiskutuju eventualna poboljšanja projektnih prijedloga (bez uplitanja u konkretne projektne ideje).

Treći mentorski sastanak će biti održan u četvrtak, 30. marta 2023. godine sa početkom u 11 sati u prostorijama Općine Centar Sarajevo (sala 205/II sprat).  Sastanak će biti organiziran u okviru Javnog poziva za predaju prijedloga projekata za mlade u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) u Općini Centar Sarajevo.

Potvrdu o prisustvu na mentorskim sastancima potrebno je poslati na e-mail adresu faris.becic@centar.ba  ili na faris.becic@undp.org  

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) finansira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

25.04.2024.
ODRŽANA 39. REDOVNA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA CENTAR
Usvojene izmjene Odluke o izvršavanju Budžeta Općine Centar za 2024.
25.04.2024.
OPĆINA CENTAR FINANSIRALA RENOVIRANJE SA 66.236 KM
Počela rekonstrukcija Otvorene scene Obala
Više vijesti