DRUŽENJE SA NAČELNIKOM I SUTRA U 11 SATI

Nastavljeno druženje načelnika Mandića sa stanovnicima Centra

U okviru manifestacije „Festival u Centru“, a koja se već treću godinu zaredom održava u Radićevoj ulici tokom trajanja Sarajevo Film Festivala, i danas je upriličeno druženje stanovnika ove lokalne zajednice sa načelnikom Općine Centar Srđanom Mandićem.

Da podsjetimo, druženje koje je bilo najavljeno za jučer je otkazano zbog Dana žalosti u Federaciji Bosne i Hercegovine, a nastavljeno je danas i sutra sa početkom u 11 sati u Radićevoj ulici. 

Cilj neformalnog druženja načelnika i građana je razmjena mišljenja, iskustava, ideja, ali i davanje prijedloga i sugestija na poboljšanje rada, ali primjedbi na rad lokalne zajednice.

Načelnik Mandić još jednom je istakao važnost dijaloga sa građanima kao bitnog aspekta demokratskog društva. 

-Dijalog omogućava našim sugrađanima da izraze svoje stavove, zabrinutosti i predlože ideje, dok istovremeno omogućava lokalnim vlastima da bolje razumiju potrebe i prioritete građana. Posebno sam sretan što mnogobrojni sugrađani svih generacija uživaju u bogatom sadržaju koji je pripremljen u okviru manifestacije „Festival u Centru“. Građani su pokazali da im se ovakav vid neformalnog druženja sviđa, a sa velikim zadovoljstvom ću ovakav vid dijaloga sa građanima nastaviti i u budućnosti, poručio je načelnik Mandić.

 

 

29.11.2023.
VETERINARSKA STANICA SARAJEVO
Načelnik Mandić uručio opremu i sredstava za hiruršku salu
29.11.2023.
SEDAM SUGRAĐANA POGINULO U HAMDIJE KREŠEVLJAKOVIĆA
Obilježena godišnjica stradanja naših sugrađana
Više vijesti