CENTAR ZA SPORT I REKREACIJU

Raspored besplatnih sportskih projekata za mjesec septembar

Javna ustanova „Centar sa sport i rekreaciju“ čiji je osnivač Općina Centar, objavila je raspored besplatnih sportskih aktivnosti za mjesec septembar.
Raspored besplatnih sportskih projekata za mjesec septembar

Besplatna škola gimnastike je projekat je namijenjen osnovcima od prvog do devetog razreda sa područja ove lokalne zajednice, a termini treninga su sljedeći: ponedjeljak od 14 sati, utorak od 15 sati i četvrtak od 15 sati.

Besplatna škola fudbala za dječake je projekat namijenjen dječacima od prvog do petog razreda osnovnih škola sa područja Centra, a termini treninga su sljedeći: ponedjeljak od 9 sati i 14.15 sati, petak od 9 sati i četvrtak od 14.15 sati.

Besplatna škola fudbala za djevojčice je projekat namijenjen djevojčicama od šestog  do devetog razreda osnovnih škola sa područja ove lokalne zajednice, a termini treninga su: utorak od 15.30 sati i četvrtak 15.30 sati.

Besplatna rekreacija za osobe treće životne dobi je projekat namijenjen svim građanima i građankama treće životne dobi sa područja ove lokalne zajednice, a treninzi se održavaju dva puta sedmično i to: utorak od 9 sati i četvrtak od 9 sati.

Besplatni aerobik sa žene (50+) je projekat namijenjen svim ženama starijim od 50 godina sa područja ove lokalne zajednice i on je dugogodišnji projekat Centra za sport i rekreaciju. Treninzi će se održavati utorkom od 17.45 sati i četvrtkom od 17.45 sati.

Besplatni aerobik za žene je projekat namijenjen svim ženama do 50-e godine sa područja ove lokalne zajednice, a odvija se u formi grupnih treninga i to u sljedećim terminima: ponedjeljak od 16.30 sati, srijeda od 16.30 sati i petak od 16.30 sati.

Realizator projekata je Centar za sport i rekreaciju, a projekte finansira Općina Centar Sarajevo.

Sve dodatne informacije vezane za projekte možete dobiti na e.mail: sport@csrsa.ba 

11.03.2024.
ZA STIPENDIJE ĆE BITI IZDVOJENO 2.111.900 KM
Dopunjena preliminarna lista stipendista
08.03.2024.
PRIJAVE MOGUĆE DOLASKOM NA TERMIN
Besplatna škola odbojke za osnovce sa Centra
Više vijesti