POKRENUT POSTUPAK JAVNE NABAVKE

Rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže u Ulici Mice Todorović

Odsjek za javne nabavke Općine Centar je u ime općinske službe pokrenuo novu proceduru javne nabavke.
Rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže u Ulici Mice Todorović

Procedura je pokrenuta u ime Službe za stambene i komunalne poslove kao otvoreni postupak za odabir najpovoljnijeg ponuđača za izvođenje radova na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže u ulici Mice Todorović. 

Navedeno obavještenje o nabavci je objavljeno 24. oktobra na portalu javnih nabavki: https://www.ejn.gov.ba

Zainteresovani ponuđači svoje ponude mogu dostavljati do 15. novembra ove godine kada je i planirano javno otvaranje pristiglih ponuda.

Svi zainteresovani u rubrici „Pretraga obavještenja“, mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za navedeni javni poziv, dok samo registrovani korisnici mogu predati tendersku dokumentaciju.

Projekat rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže u Ulici Mice Todorović finansirat će Općina Centar sredstvima iz ovogodišnjeg budžeta i procijenjena vrijednost projekta iznosi oko 380.000 KM bez PDV. Kantonalno javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ je napravilo glavni projekat i biće također zaduženo za nadzor projekta.  Prema pomenutom projektu biće ugrađeno oko 150 metara novih vodovodnih cijevi promjera 100 mm, te po 170 metara cijevi za fekalnu i kišnu novu separatnu kanalizacionu mrežu. Tokom realizacije ovog projekta također su planirani i kućni priključci na okolne stambene objekte.