REGIONALNI PROGRAM LOKALNE DEMOKRATIJE NA ZAPADNOM BALKANU

Besplatne obuke za mlade iz oblasti oglašavanja, marketinga i medija

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu kojeg finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) poziva mlade osobe na besplatni program neformalnog obrazovanja iz oblasti „Oglašavanje, marketing i mediji“.
Besplatne obuke za mlade iz oblasti oglašavanja, marketinga i medija

Učešće u obukama mogu ostvariti mlade osobe uzrasta od 18 do 35 godina koje imaju prebivalište na području jedne od 13 partnerskih gradova/općina/opština ReLOaD2 projekta: Centar Sarajevo, Bihać, Gacko, Goražde, Grad Istočno Sarajevo, Gradiška, Mostar, Novo Sarajevo, Prijedor, Prozor-Rama, Rudo, Ugljevik i Vitez (potvrda o prebivalištu) i to:

- nezaposlene osobe (dokaz: potvrda sa evidencije Zavoda/Uvjerenje porezne uprave o doprinosima);

-studenti/ice završnih godina prvog i drugog ciklusa studija  (dokaz: potvrda o studiranju);

-zaposlene mlade osobe (uz uslov za redovno prisustvo na obukama.

Učesnici/ce će putem napredne i dinamične obuke imati priliku da upoznaju svijet digitalnog marketinga i oglašavanja. Ovaj sveobuhvatni program osmišljen je kako bi mladi ljudi stekli moderne marketinške vještine. 

Kroz obuku učesnici/ce će steći znaja o kreiranju marketinških strategija, digitalnom marketingu, društvenim mrežama, SWOT analizi, promociji i slično.  

Obuka će trajati šest mjeseci i to od 27. novembra 2023. godine do 26. maja 2024. godine. Format izvođenja obuke je online ili u učionici u Sarajevu, dok je planirani broj učesnika za online format izvođenja obuke: 25 mladih osoba.

Polaznici/ce se prijavljuju putem sljedećeg linka: https://bit.ly/40mq4t0  

Ovaj poziv ostaje otvoren najkasnije do 10. novembra 2023. godine do 15 sati. 

Nakon što se provede konkursna procedura (koja može uključivati intervju) odabrani kandidati/kinje će dobiti obavještenje putem e-maila. 

Za sva dodatna pitanja pošaljite email na registry.ba@undp.org sa naznakom – Besplatne certificirane obuke ReLoaD2 projekat.

11.03.2024.
ZA STIPENDIJE ĆE BITI IZDVOJENO 2.111.900 KM
Dopunjena preliminarna lista stipendista
08.03.2024.
PRIJAVE MOGUĆE DOLASKOM NA TERMIN
Besplatna škola odbojke za osnovce sa Centra
Više vijesti