DRUGA FAZA PROJEKTA VIA DINARICA

Javni poziv za izvođenje infrastrukturnih radova i nabavku mobilijara na lokalitetu Skakavac

Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), uz finansijsku podršku Agencije Sjedinjenih Američkih Država za međunarodni razvoj (USAID BiH) i Agencije za razvojnu saradnju Republike Italije (AICS) implementira projekat Via Dinarica.
Javni poziv za izvođenje infrastrukturnih radova i nabavku mobilijara na lokalitetu Skakavac

Druga faza ovog projekta se provodi u saradnji sa domaćim partnerima – Ministarstvom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, Federalnim ministarstvom okoliša i turizma, Ministarstvom trgovine i turizma Republike Srpske, lokalnim vlastima, nevladinim i privatnim sektorom aktivnim u turizmu. Inicijativa Via Dinarica ima za cilj da promovira značajne prirodne i kulturne resurse područja Zapadnog Balkana, da omogući bavljenje avanturističkim aktivnostima ljubiteljima prirode iz cijelog svijeta te da očuva planinska područja, kulture i predjele koji predstavljaju oazu netaknute prirode u Evropi.

 

Ovaj javni poziv sufinansiraju Agencija Sjedinjenih Američkih Država za međunarodni razvoj (USAID BiH) i Agencija za razvojnu saradnju Republike Italije (AICS), a cilj mu je da doprinese poboljšanju ekonomskih prilika i životnog standarda duž staza Via Dinarice putem integracije domaćih proizvoda u turističku ponudu.

 

U sklopu druge faze projekta Via Dinarica objavljen je Javni poziv za izvođenje infrastrukturnih radova i nabavku mobilijara na lokalitetu Skakavac.

 

Poziv je otvoren do 23. juna 2021. godine do 10 sati, a više informacija o načinu prijave možete naći na linku:

 

https://procurement-notices.undp.org/view_notice.cfm?notice_id=79368

 

25.04.2024.
ODRŽANA 39. REDOVNA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA CENTAR
Usvojene izmjene Odluke o izvršavanju Budžeta Općine Centar za 2024.
25.04.2024.
OPĆINA CENTAR FINANSIRALA RENOVIRANJE SA 66.236 KM
Počela rekonstrukcija Otvorene scene Obala
Više vijesti