Nove prostorije mjesnih zajednica „Betanija“ i „Šip“

Služba za lokalno-ekonomski razvoj i mjesnu samoupravu Općine Centar obavještava sugrađane da će od ponedjeljka 3. oktobra 2022. godine biti otvorene nove prostorije Mjesne zajednice „Betanija“ u Ulici Armije RBiH na broju 16 na Kromolju.

 

Također stanovnike Mjesne zajednice „Šip“ obavještavamo da je administrativno sjedište njihove mjesne zajednice ponovo vraćeno u objekat u Ulici Dejzina Bikića 6.

 

-Otvaranjem administrativnog sjedišta mjesne zajednice „Betanija“ u novim prostorijama na Kromolju, uspješno smo okončali projekat koji je inicirao Savjet ove MZ, a podržali su izvršna i predstavnička vlast Općine Centar. Otvaranje novih prostorija višestruka je korist stanovnicima Betanije. Sada će imati bolji pristup informacijama i aktivnostima koje provodi Općina Centar i mjesna zajednica. Privremeno će ova mjesna zajednica biti otvorena pola radnog vremena, dok uskoro trajno ne riješimo ovo pitanje, objasnila je Selma Piljević, šefica Odsjeka za mjesnu samoupravu Općine Centar.

 

Radno vrijeme Mjesne zajednice „Betanija“ je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12 do 16 sati, dok je utorkom i četvrtkom radno vrijeme od 7 i 30 do 11 i 30 sati.

Radno vrijeme Mjesne zajednice „Šip“ je svakim radnim danom od 7 i 30 do 16 sati.

 

29.04.2024.
RADOVI NA REKONSTRUKCIJI I PROŠIRENJU NAHOREVSKE ULICE
Načelnik Mandić obišao gradilište
29.04.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN 30 DANA
Ostvarivanje prava na održivi povratak u prijeratno mjesto življenja
29.04.2024.
PRIMJER DOBRE SARADNJE OPĆINE I GRAĐANA
Okončana velika akcija čišćenja
Više vijesti