MJESNE ZAJEDNICE „SKENDERIJA“ I „TRG OSLOBOĐENJA-CENTAR“

Danas javna rasprava o Nacrtu budžeta Općine Centar

Prema rasporedu održavanja javnih rasprava o Nacrtu budžeta Općine Centar Sarajevo za 2023. godinu, u utorak, 15. novembra 2022. godine u 17 sati u prostorijama Mjesne zajednice „Trg oslobođenja-Centar“ u Ulici Muhameda Kantardžića 3 će biti održana javna rasprava za građane mjesnih zajednica „Skenderija“ i „Trg oslobođenja-Centar“.
Danas javna rasprava o Nacrtu budžeta Općine Centar

 

Podsjećamo, Općinsko vijeće Centar Sarajevo je na 22. redovnoj sjednici, održanoj 27. oktobra 2022. godine, jednoglasno usvojilo Nacrt budžeta Općine Centar Sarajevo za 2023. godinu, koji je upućen u javnu raspravu u trajanju od 15 radnih dana od dana objavljivanja u sredstvima javnog informiranja.

 

Nacrt budžeta Općine Centar za 2023. godinu objavljen je 2. novembra 2022. godine u dnevnom listu „Oslobođenje“ i na općinskoj web stranici: www.centar.ba.

 

U javnoj raspravi mogu učestvovati svi građani, vijećnici Općinskog vijeća Centar Sarajevo, parlamentarne stranke koje učestvuju u radu Općinskog vijeća, klubovi vijećnika, radna tijela Općinskog vijeća, službe za upravu Općine Centar Sarajevo, mjesne zajednice, savjeti mjesnih zajednica, udruženja građana, te zainteresirane organizacije i zajednice u općini Centar Sarajevo.

 

 

27.04.2024.
OBILJEŽENA 31. GODIŠNJICA
Sjećanje na ubijenu djecu u Jukićevoj ulici
26.04.2024.
PROJEKAT „MREŽA CENTARA ZA ZDRAVO STARENJE“
Odabrani projekti organizacija civilnog društva
26.04.2024.
POMOĆ SOCIJALNO UGROŽENIM STANOVNICIMA CENTRA
Načelnik Mandić uručio 31 paket pomoći
Više vijesti