PODRŠKA KOŠARKAŠKOM SAVEZU BiH

Odlazak muške i ženske košarkaške reprezentacije na Europsko prvenstvo

Načelnik Općine Centar Srđan Mandić danas je ugostio predsjednika Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine Dalibora Miloša i generalnu sekretarku Saveza Natašu Bašović.

Ovim povodom načelnik Mandić je predstavnicima Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine uručio protokol o donaciji finansijskih sredstava u iznosu od 5.000 maraka za odlazak muške i ženske reprezentacije Bosne i Hercegovine U18 i U16 na Europsko prvenstvo 2023. godine.

Načelnik Mandić je naglasio da Opština Centar iz godine u godinu obezbjeđuje sve značajnija sredstva za razvoj sporta, iako ta oblast nije u njenoj direktnoj nadležnosti. 

-Opština pomaže amaterski sport, ali izdvajamo i sredstva za naše najveće i najbolje klubove. U skladu sa mogućnostima naša podrška Savezu neće izostati ni u budućnosti, poručio je Mandić.

-Zahvaljujem se u ime Saveza i svoje lično ime Općini Centar i načelniku Mandiću na ovoj značajnoj podršci. Sa aspekta finansijske pomoći ovo nam je izuzetno važno, ali prije svega mnogo nam znači što Općina Centar i načelnik Mandić prepoznaju naš rad, trud i odlične rezultate, kazao je Miloš.

20.06.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić posjetio Akademski kulturni centar Univerziteta u Sarajevu „Seljo“
20.06.2024.
SLUŽBA ZA CIVILNU ZAŠTITU OPĆINE CENTAR
Izdato crveno upozorenje zbog visokih dnevnih temperatura zraka
20.06.2024.
JU „CENTAR KULTURE I MLADIH OPĆINE CENTAR SARAJEVO“
Jedinstvena radionica i predavanje o mangama
Više vijesti