PROJEKAT „SARAJEVO TANGO YOUNG“

U decembru susret mladih ljubitelja tanga

Udruženje plesni klub „Aster“ u saradnji sa Općinom Centar realizuje projekat - „Sarajevo Tango Young“ besplatne radionice za maturante i studente općine Centar Sarajevo koji je podržan u okviru javnog poziva organizacijama civilnog društva.
U decembru susret mladih ljubitelja tanga

U sklopu projektnih aktivnosti u Sarajevu će od 8. do 10. decembra biti organizovan  prvi regionalni vikend susret za tango omladinu „Tango Youth eXchange“, kako bi se mladi ljubitelji tanga međusobno povezali i uživali u ljepotama tanga kroz univerzalni jezik koji ih spaja. Predviđeni program je u cijelosti besplatan za mlade ispod 30 godina. 

Kako su pojasnili organizatori iz plesnog kluba „Aster“, u sklopu ove manifestacije bit će organizirane i plesne večeri, koje su otvorene za sve generacije ljubitelja tanga i ovom prilikom pozivaju prijatelje iz Banja Luke, Zenice, Zagreba, Podgorice, Skoplja, Beograda i drugih gradova u regionu da im se pridruže na prvom u nizu susreta.

Za više informacija i pitanja, kontaktirajte Plesni klub „Aster“ putem e-mail adrese astersarajevo@gmail.com ili putem telefona 061/313-656. 

21.02.2024.
ORGANIZACIONI ODBOR ODRŽAO SJEDNICU
Svečana sjednica Općinskog vijeća Centar povodom Dana nezavisnosti BiH
21.02.2024.
REGIONALNI PROGRAM LOKALNE DEMOKRATIJE NA ZAPADNOM BALKANU - RELOAD2
U Općini Centar održan četvrti mentorski sastanak
Više vijesti