Tradicionalno druženje sa penzionisanim uposlenicima Općine Centar

Danas je u velikoj sali Općine Centar upriličen tradicionalni prijem za 109 penzionisanih uposlenika ove lokalne zajednice. Bivše uposlenike ugostili su načelnik Srđan Mandić, sekretarka Općine Adelina Džanković i saradnici.

Uz prigodan kulturno-umjetnički program načelnik Srđan Mandić penzionisanim  uposlenicima Općine Centar Sarajevo dodijelio  je i tradicionalne jednokratne novčane pomoći.

-Drago mi je da vas vidim u ovolikom broju. Vi koji ste radili i kolege koje i sada rade najzaslužniji ste za sve dobro što se dešava u Opštini Centar. Posao državnog službenika nije jednostavan. Ono što sa sigurnošću mogu reći je da su ovdje radili i rade ljudi koji vole svoj posao i koji su svjesni da sve ovo što radimo, radimo u interesu građanki i građana koji tu žive. Nakon tri godine mog mandata načelnika zaista punog srca mogu reći da mi je ovo najprijatnije radno iskustvo. Zajedno postavljamo standarde dobrih praksi, te zajednički radimo i gradimo našu i vašu opštinu Centar, poručio je načelnik Mandić.

Općinski načelnik je penzionerima uputio čestitke za vjerske praznike i Novu godinu zaželjevši im dugo zdravlje, sreću i svako dobro, te se zahvalio na njihovom doprinosu u radu Općine Centar.

27.04.2024.
OBILJEŽENA 31. GODIŠNJICA
Sjećanje na ubijenu djecu u Jukićevoj ulici
26.04.2024.
PROJEKAT „MREŽA CENTARA ZA ZDRAVO STARENJE“
Odabrani projekti organizacija civilnog društva
26.04.2024.
POMOĆ SOCIJALNO UGROŽENIM STANOVNICIMA CENTRA
Načelnik Mandić uručio 31 paket pomoći
Više vijesti