POKRENUTA PROCEDURA JAVNIH NABAVKI

Adaptacija prostorija za potrebe smještaja novog vrtića na Šipu

Odsjek za javne nabavke Općine Centar je 8. aprila ove godine objavio javni poziv za odabir firme za izvođenje radova na adaptaciji prostorija za smještaj novog vrtića na Šipu.
Adaptacija prostorija za potrebe smještaja novog vrtića na Šipu

Procedura javne nabavke je pokrenuta u ime Službe za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport Općine Centar, kao otvoreni postupak. Javno otvaranje dostavljenih ponuda planirano je  30. aprila 2024. godine, do kada je i moguće dostaviti ponude. Navedeno obavještenje o nabavci je objavljeno na portalu javnih nabavki: https://www.ejn.gov.ba/. Svi zainteresovani u rubrici „Pretraga obavještenja“, mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za navedene javne pozive, dok samo registrovani korisnici mogu predati tendersku dokumentaciju. 

 

U budžetu Općine Centar su predviđena finansijska sredstva u iznosu od 120.000 KM za pomenutu namjenu. Novi vrtić biće smješten u prostorijama nekadašnje Ambulante porodične medicine na Šipu odmah pored Mjesne zajednice „Šip“ u Ulici Dejzina Bikića 6. Nadležne službe Općine Centar će realizovati ovaj projekat u saradnji sa Javnom ustanovom „Djeca Sarajeva“, koja će preuzeti upravljanje novim vrtićem nakon njegovog otvaranja. 

30.04.2024.
OBILJEŽAVANJE DANA OPĆINE CENTAR 2.- 9. MAJA
Polaganje cvijeća na mezarju Kovači i spomen obilježja 2. maja
30.04.2024.
CENTAR KULTURE I MLADIH OPĆINE CENTAR
Završen 27. festival komedije „Smijeh je lijek“
Više vijesti