POKRENUTE NOVE PROCEDURE JAVNIH NABAVKI

Održavanje fontana i sanacija stepeništa u Pruščakovoj ulici

Odsjek za javne nabavke Općine Centar je, krajem maja, u ime općinske Službe za stambene i komunalne poslove pokrenuo dvije nove procedure javnih nabavki.
Održavanje fontana i sanacija stepeništa u Pruščakovoj ulici

Prva procedura, kao konkurentski zahtjev za dostavu ponuda, koji je objavljen 27. maja, odnosi se na usluge održavanja fontana na području općine Centar, odnosno održavanje fontana na Merhemića trgu i u Parku svjetlosti u Ulici Koševo. Zainteresovani ponuđači svoje ponude mogu dostavljati do 7. juna ove godine kada je i planirano javno otvaranje pristiglih ponuda.

Druga javna nabavka se odnosi na izvođenje radova na sanaciji stepeništa u Pruščakovoj ulici (Mjesna zajednica „Trg oslobođenja-Centar“). Ovaj otvoreni postupak je objavljen 29. maja i zainteresovani ponuđači svoje ponude mogu dostavljati do 19. juna ove godine kada je i planirano javno otvaranje pristiglih ponuda. 

Navedena obavještenja o nabavci su objavljena na portalu javnih nabavki: https://www.ejn.gov.ba

Svi zainteresovani u rubrici „Pretraga obavještenja“, mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za navedeni javni poziv, dok samo registrovani korisnici mogu predati tendersku dokumentaciju.

24.07.2024.
BESPLATNI TRENINZI NA OTVORENOM ZA SVE GENERACIJE
Projekat „Fitness ljeto na Betaniji“ okuplja sve više učesnika
24.07.2024.
JAVNA USTANOVA „CENTAR KULTURE I MLADIH“
Promocija knjige „Pisma Snova“ Harisa Dubice
23.07.2024.
UKUPNO IZDVOJENO 55.000 KM
Općina Centar nastavlja pomagati održivi povratak
Više vijesti